Grenrör

Fordonets grenrör är en konstruktion där avgaserna i en förbränningsmotor samlas ihop till en öppning, till vilken avgassystemet ansluts. Vi erbjuder grenrör till Scania, Volvo, Mercedes, Man, DAF, Renault och Iveco.
Grenröret är en viktig del som kan påverka vissa egenskaper hos motor och avgassystem, därför tillverkas och testas alla grenrör vi har i vårt sortiment enligt en specifik process för att säkerställa högsta kvalitet. De tillverkas enligt originalspecifikationen och den dynamiska flödesanalysen. Materialet som används har genomgått en noggrann analys och är en viktig del för att uppnå rätt funktion och hög tillförlitlighet på produkten. Detta uppnås genom att använda ett så kallat SiMo-gjutjärn, som är ett låglegerat ferritiskt segjärn, med högtemperaturegenskaper. Hos oss får du med andra ord grenrör som möter de krav och behov som finns för dig och ditt fordon.

Har du frågor kring våra grenrör eller någon av våra andra produkter? Då är du välkommen att höra av dig till oss på tomas@autocomp.se eller 0705-48 28 50.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer