Uno-Matic

Uno-matic är en svensktillverkad förbättrad pneumatisk koppling mellan dragfordon och släp. Kopplingen finns för såväl lastbil med släpvagn som dragbil med påhängsvagn. Den är helt kompatibel med dagens nordiska standard.
Varför välja Uno-matic?

Ökad säkerhet, bättre ergonomi och längre livslängd är några av orsakerna till varför Uno-matic är ett bra val för den som är på jakt efter en snabbkoppling för släpvagn. Handtaget är rött för ökad säkerhet och handtagets beständiga gummibeläggning ger ett bra grepp. Uno-matic är tillverkad av hårdanodiserad aluminium för ökad slitage- och korrosionsbeständighet. Den används istället för kopplingshuvuden för att koppla ihop dragfordon och släp.

Uno-matic sammankopplar dragfordonets tryckluftsbromssystem med släpvagnens bromssystem. Med Uno-matics snabbkopplingar kan släpfordon kopplas till både snabbare och säkrare än med vanliga kopplingshuvuden.

Uno-matic ersätter Duo-matic och är en bra investering för den som vill satsa på en snabb och säker snabbkoppling för semitrailers och släpvagnar. Beställ enkelt och bekvämt online.

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av branschen och du är välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra produkter. Kontakta oss via telefon 016-48 28 48 eller skicka e-post till info@autocomp.se. Du kan också fylla i vårt webbformulär så kontaktar vi dig som fort vi kan.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer